CG Shayari Status in Hindi Shayari, Image, Quotes

Cg shayari status in hindi

हेलो दोस्तों आज हम आपके लिए CG Shayari Status in Hindi में लेकर आये हैं। साथ ही CG shayari image, CG dosti shayari, CG hasya shayari, CG love shayari image. CG attitude shayari. ले कर आये हैं। जिससे आप अपने फेसबुक स्टोरी में शेयर कर सकते हैं या फिर व्हाट्सप्प में स्टेटस लगा सकते हैं और शेयर कर सकते हैं।

Best CG Funny Shayari in Hindi

CG Shayari Status in Hindi Shayari

हुस्न पे फ़िदा हो जाना, टुरा मन के धरम होथे,
डबल रोटी ले ज्यादा चीला रोटी नरम होथे,
टुरी ल एक्केला जान के झन छेकबे बेटा,
कबर की आजकल टुरी मन फट- फ़टी के सायलेंसर से भी ज्यादा गरम होथे।

Husn pe fida ho jana, Tura man ke dharam hothe.
Double roti le jada chila roti narm hothe.
Tori la Ekkella jaan ke jhan chekbe beta,
kaabar ki ajkal tori man Fat-Fati ke silencer se bhi jada Garm hothe.

नाम तोर अइसे लिख डारे हव मैं,
अपन वजूद मा कि,
तोर नाम के भी कोई मिल जाथे ता,
तभो मोर दिल❤ ह धड़क जाथे।

Naam Tor Aisne Likh Daare Haw Mein,
Apan Wajud Ma Ki,
Tor Naam ke bhi Koi Mil Jathe Ta,
Tabho Mor Dil❤️️ Ha Dhadk Jathe.

पानी ला देख के प्यास लागथे,
दूसर के शादी ला देख के अपनों आस जागथे।
तुमन ला कइसे समझावव संगवारी हो,
हर झक्कास टुरी के दाई ह मोला अपन सास लागथे।

Paani la dekh ke payaas laagthe,
Dusar ke shati la dekh ke apno Aas jaagthe.
Tuman la kise Samjhaw Sangwar ho,
har Jhakkash tori kar Daai h mola apan Saas Laagthe.

CG Funny Shayari Image Download

लहुट लहुट के झन देख टुरी,
हपट के गिर जाबे।
छत्तीसगढ़िया के लुक अइसने हे,
हार्ट अटैक मा मर जब।

Lahut lahut ke jhan dekh tori,
Hapat ke Geer Jabe.
Chhattisgariya ke look Aisne he,
Heartattack ma Mar Jabe.

Best CG love Shayari, Image in Hindi

माया देदे अउ माया लेले,
अरे माया देदे अउ माया लेले।
कब तक ये ऑफर है चलही,
में नई रहु न तोला मोरेच कमी खाल्हि।
में तो माया करत रहु, अरे में तो तोला माया करत रहु ज़िन्दगी भर,
जब तक मोर ज़िन्दगी कर मोमबत्ती जलहि।

Maya dede au maya lele, Are maya dede au maya lele.
Kab tak ye offer ha chalhi, mein ni rahu na tola morech kami khalhi.
Mein to maya karat rahu, Are mein to tola maya karat rahu Zandagi bhar
jab Tak mor Zindagi kar mombatti Jalhi.

Chhattisgarhi Love Shayari Photo and HD Image

ना धन दौलत, ना जरूरत हे मोला चाँद तारा के,
ज़िन्दगी जिये बर जरूरत मोला तोर माया और सहारा के।

Na Dhan Daulat, Na jarurt he mola chand tara ke,
Zandagi jiye bar jarurt mola hor maya or sahara ke.

Latest CG Love Shayari Photo

काबर दिल धड़कते, कइने करार खो जथे।
टोला देखेंव त जानेव, कइसे प्यार हो जथे।

kabar dil dhadakte, kisne karar kho jhathe.
Tola dekhew ta jaanew, kise pyaar ho jathe.

Chhattisgarhi Sad Shayari with Image

मोर आँखी तरसत हे, तोला देखे बर,
मोला आदत होंगे हे इंतज़ार के,
अब आ भी जा ओ मोर दिलबर,
रुत आने वाला हे बहार के।

Mor Aankhi Tarsat he, Tola dejhe bar,
Mola Aadat hoge he intzaar ke.
Ab aa bhi ja o mor Dilbar,
Rut aane wala he bahar ke.

CG Sad Shayari Photo

तोर आँखि कभु नम झन होतिस,
ज़िन्दगी म कभु गम झन होतिस,
भगवन करतिस तोला दुःख झन मिलतिस,
अउ खुशी कभू कम झन होतिस।

Tor Aankhi kabhu nam jhan hotis,
Zandagi m kabhu gam jhan hotis,
Bhagwan kartis tola dukh jhan militis
Au khusi kabhu kam jhan hotis.

Funny Chhattisgarhi WhatApps Status in Hindi

अपन खूबसूरती के राज तो बता,
चेहरा म तैं का लगाथस ओ,
ये फैरलोवेली के कमल हरे,
ते लक्स से नहथस ओ।

Cg funny shayari
CG Funny Shayari

लड़का में तोर तिसमारखान
अउ तय मोर शिला,
में तोर तिसमारखान
अउ तय मोर शिला,
लड़की रोगहा तोर बाबू कुकुर
अउ तय ओकर पिला।

Latest Trending New CG love Shayari For WhatsApp and Facebook

मन के मंदिर म सजे हे मुरत ह तोर,
आँखी म बसे सूरत ह तोर,
हर दुआ में भावन से तूही ला मांगथों,
मोला जिए बर जरूरत हे तोर।

गुलाब के जइसन गुलाबी होंट,
बंगाल जइसे लाल हे तोर गाल,
का खथस टुरी महुला बतादे,
लगते ये चवनप्रास के हरे कमाल।

गोल चेहरा गाल गलबी,
आँखी हे तोर कजरारी,
होंट कमल के फूल सही,
लागत हे अब्बड़ प्यारी।

Read more

हम आशा करते हैं की cg शायरी आपको पसंद आया होगा। आप अपने दोस्तों के साथ जरूर शेयर करे। अगर आप भी अपनी छत्तीसगढ़ शायरी इस वेबसाइट में शेयर करना चाहते हैं तो हमसे जुड़े। Email: [email protected]

Treading

More Posts
%d bloggers like this: